Обсъждат Стратегия за развитие на младите хора в Плевен

Инициативата е на най-младия общински съветник Йордан Грижов

По инициатива на Йордан Грижов, най-младият общински съветник в Плевен, днес от 14 часа в зала "Плевен" на Областна управа, ще се проведе работна среща на тема "Публично обсъждане на Стратегия за развитие на младите хора в Плевен 2016-2020”. Домакин на срещата е председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев. За обсъждането са поканени всички млади хора, навършили 18 години, които се интересуват за своето бъдеще и бъдещето на Плевен.

Като гости на срещата са поканени Цецка Цачева – Председател на 43-то Народно събрание, Милена Дамянова – Председател на Комисията по образование и наука в 43-то Народно събрание, Георг Георгиев – Народен представител в 43-то Народното събрание и председател на М ГЕРБ, Владислав Николов – Народен представител в 43-то Народното събрание,Ралица Добрева – Областен управител на Област Плевен.

Йордан Грижов, като зам.-председател на Постоянната комисия "Младежки дейности, спорт и туризъм" на Общински съвет – Плевен ще направи мултимедийна презентация по темата. Очакванията са на срещата да се дадат още нови конструктивни предложения и инициативи, които да залегнат в стратегията. След обобщение на направените предложения, стратегията ще бъде внесена в Общински съвет – Плевен за обсъждане и приемане.