Смесен хор "Звъника" разтърси ефира с изпълнението си на "Черната овца"

Следващата задача в "Игра на хорове“ е "Филмова музика"

Шестата задача в "Игра на хорове" бе "Хеви метъл", а смесен хор "Звъника“ представи песента "Черната овца“ на група "Ахат. Изпълнението им разтърси ефира на Би Ти Ви, предизвика усмивки и положителни емоции сред зрителите, като е редно да се отбележи, че за първи път хор от деца пее популярната песен по подобен начин. Ваня Делийска и възпитаниците й получиха много поздрави и за стайлинга си, който беше в синхрон с поставената задача.

"Накарахте ни да се чувстваме млади", коментира Ивайло Вълчев. "Хареса ми тази сплотеност, която излъчвате. Имаше особена енергия, която се предаваше във всеки един от вас. Стояхте като юмрук, което е и смисълът на тази песен", допълни Евегени Димитров. "Справихте се страхотно!", oтбеляза Слави.

Журито отсъди две шестици и една петица, което доведе до общ бал 5,67 и първо място в задачата "Хеви метъл", но позицията бе поделена с още три от хоровете в проекта, които получиха същата оценка. Във временното класиране Смесен хор "Звъника" е трети с бал 5,50. Лидер с 5,78 е Вокален ансамбъл "Фортисимо", следван от ХФУ "Филип Кутев" с 5,72.

Следващата задача в "Игра на хорове" е озаглавена "Филмова музика". Предизвикателството пред хор "Звъника" за другия петък е изпълнение на песента "Клетва" на Кирил Маричков от филма "Вчера"