Кубрат Пулев със специална покана да присъства на турнира "Александър Владимиров" в Плевен

Първите битки са в петък

Oстават броени дни до старта на турнира "Александър Владимиров". Напомняме, че от 19 до 21 май в спортната зала на Медицински университет - Плевен ще се проведе боксова надпревара, в която ще вземат участие около 100 боксьора от водещите клубове в България. Очакват се и редица специални гости да акостират в Плевен и да уважат спортната проява.

Сред поканените е и Кубрат Пулев, съобщиха от клуба за Plevenutre.bg. Както вече неведнъж сме писали, Сашо Владимиров и Кобрата са дългогодишни съотборници в ЦСКА и са учили заедно в спортното школо на "армейците" - СУ "Ген. Владимир Стойчев". Кубрат дори кумува на сватбата на своя приятел преди години.

Турнирът в Плевен се организира от световния шампион и президент на БК Мизия 80 със съдействието на Българска Федерация по Бокс и община Плевен. Най-добрите състезатели ще бъдат наградени с купи и медали.

Вече е ясна и програмата  за събитието. На 19 май състезателите ще минат официален кантар, а първите мачове ще се състоят на 20 май, петък, от 16:00 часа. В събота, 21 май, финалните срещи продължават от 10:00 часа сутринта.

Всички фенове на бокса в Плевен могат да заповядат в спортната зала на МУ - Плевен, за да се насладят на един турнир, изпълнен с много емоция, адреналин и здрави битки. Plevenutre.bg е медиен партньор на събитието.