Стана ясно следващото предизвикателство пред Деян Топалски

ММА боецът от Плевен сред обявените имена за "TWINS -13"

Стана ясно следващото предизвикателство пред Деян Топалски. Името на плевенския боец бе обявено за следващата гала вечер на промоутъра TWINS MMA, която по ред се пада да е фатална, 13-та. Поради контузии на основни участници обаче събитието ще се състои чак в края на септември 2016.

Обещанията са, че септемврийското издание на бойния формат ще бъде едно от най-зрелищните правени до момента.

"Решихме да не търсим заместници, а мачовете да се проведат по първоначалния замисъл, тъй като представляват интерес за цялата бойна общественост. Галата ще бъде отложена за края на месец септември и ще предложи едни от най-добрите мачове правени до сега. Очаквайте най-големите имена в българският ММА да вземат участие в допълнение ще има и доста изненади! Една от тях ще е, че бойци от аматьорски ММА ще имат възможност чрез записване на нашата страница да заявят участие в професионалния формат на "TWINS -13"", съобщиха организаторите.

Сред обявените имена са Янко Борисов, Владислав Кънчев, петкратният световен шампион по бойно самбо Марко Косев, Европейският шампион от Казан'2016 Валентин Бенишев, Росен Димитров, Камен Георгиев, Деян Топалски и много други.