Карамазов, Вергов и Бахаров готвят "Спанак с картофи" в Плевен

Любимите български актьори ще зарадват плевенската публика през юни

18 представления в 15 български града са включени в програмата на голямото лятно турне на "Three Bears Entertainment". Големият театрален тур започва в края на май и ще продължи почти месец. Най-касовата комедия на продуцентската компания – "Спанак с картофи“ на Золтан Егреши, ще зарадва и театралните почитатели в Плевен. Това ще се случи на 22 юни в летния театър в парк Кайлъка от 21.00 ч. Събитието със сигурност ще прикове вниманието на плевенчани, тъй като в ролите ще видим обичаните актьори Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов.

Спектакълът показва трима темпераментни съдии и всички емоции, които ги съпътстват преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена. На бял свят излизат неподозирани до този момент чувства, огромни порции смях и с една неочаквана "футболна рецепта" за спанак с пържени картофи, обясняват от екипа.

"Three Bears Entertainment" е продуцентска компания, създадена през октомври 2012 година от актьорите Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов, и се занимава със създаване на произведения в областта на сценичните изкуства и с производството на филми.