В Спартак надъхани срещу Дунав: Трябва да завършим първенството подобаващо – с победа

Обстановката в отбора е спокойна, а тренировъчните занимания протекоха нормално

Утре /29 май/ Спартак (Плевен) е домакин на Дунав (Русе) в среща от 30-ия последен кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е от 18:00 часа на стадион „Плевен“. Плевенският състав преследва задължителни три точки за да запази надеждите за спасение от изпадане.

Обстановката в отбора е спокойна, а тренировъчните занимания протекоха нормално. Старши треньорът Диян Дончев ще проследи двубоя от трибуните, заради наложеното му наказание да не изпълнява функциите си за една среща. В отсъствието му плевенския състав ще води помощник треньора Ботьо Ботев. По същата причина ще отсъства и футболиста Димо Атанасов. Няма да играе и болния Даниел Гергов.

"Трябва да завършим първенството подобаващо – с победа. Играем срещу най-добрия отбор според класирането. Какво от това? Мач като всеки друг. Ние се подготвяме сериозно за всеки двубой без значение кой е съперника. Не се притесняваме от Дунав. Излизаме да се надиграваме с тях. Имаме сили да спечелим. Показахме го в предишните срещи. Дали противника ще играе с пълните си възможности след като вече е в А група … Подобна възможност въобще не я вземаме под внимание. Концентрирани сме да се борим от първата до последната минута за крайния успех“, коментира старши треньорът на Спартак – Диян Дончев.