Мариус Куркински води в Плевен "Мъжът на жена ми" (Видео)

В главните роли са Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов

Един от най-талантливите актьори и режисьори на нашето съвремие Мариус Куркински ще представи на плевенска сцена постановката си "Мъжът на жена ми". Плевенчани и гостите на града ще имат възможността да видят философската комедия в летния театър на 9 юни от 21.00 ч. Събитието е част от лятната театрална кино сцена "Кайлъка"

В главните роли са Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. Те ще ни разкажат историята на една жена, изоставена още като дете. За нейната любов ще се борят познатият ни от "Под прикритие” и не само Кирил Ефремов и "столичанинът в повече" Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи - Миро Гавран.

Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Мариус споделя, че пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни.

Припомняме, че на 15 юни ще гледаме и самия Мaриус Куркински, който ще представи моноспектакъла си "Юбилей".