Влади започна процедури в болница във Валенсия (Видео)

За да има голям ефект от тях, трябва да се правят периодично през 2-3 месеца

Владимир Петров продължава своята борба за възстановяването си от тежка катастрофа. Младият плевенчанин е на възстановителните процедури с робота локомат в болницата "Nisa Valencia al mar". Рехабилитацията в Испания ще продължи до 21 юни.

"Влади се чувства много добре тук. Всеки ден има процедури по 2 часа сутрин и много го хвалят рехабилитаторите. Ходи също така и на локомата всеки ден. Горкото дете, много работи и даже се кара с тях на английски, че иска още да ходи на робота", сподели майката на Влади във Фейсбук.

"Говорихме с лекарката в началото на първия преглед и тя каза, че за да има голям ефект от процедурите, трябва да се идва периодично през 2-3 месеца, понеже сега се работи например за кръста и вестибулара предимно, но има много работа с него по всички крайници и мускули и сухожилия. Лекарката похвали Влади, че предвид тежката травма се е работило доста с него и е много добре. Така че ще трябва, мили хора. отново да се идва във Валенсия и да се работи още много пъти. Имаме шанс и разчитаме на вашата финансова подкрепа! Много ви обичаме и вярваме във вашата добрина и съпричастност", пише още Жанет Петрова на страницата "Да помогнем на Влади" в социалната мрежа.

Да помогнем на Влади!

PayPal: [email protected]

Сметка в лева.
"ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА" (Fibank)
IBAN: BG10FINV91501316670089
Титуляр: Владимир Галинов Петров

Сметка в евро.
"ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА" (Fibank)
IBAN: BG37FINV91502015626480
BIC кoд: FINVBGSF
Титуляр: Владимир Галинов Петров

гр. Плевен

майка: Жанет Петрова
телефон за връзка: 0878883187

баща: Галин Василев Петров
телефон за връзка: 0879058834