Победителите в "Игра на хорове" ще са част от лятното турне на Слави и Ку-ку бенд?

Финалът на музикалното шоу е на 17 юни

Както вече известихме, финалът на "Игра на хорове" ще е на 17 юни, а участниците в музикалния формат ще трябва да подготвят изпълнение на песен на Емил Димитров, както и песен по свой избор. Смесен хор "Звъника" от Плевен има реален шанс да се пребори за лидерската позиция, тъй като решаваща роля във финалното гласуване ще имат и зрителите.

А каква ще е наградата за победителите? Слави Трифонов и екипът му все още не са разкрили за какво се борят петте формации, но до Plevenutre.bg достигна любопитна информация, която съдържа две новини в себе си, а именно, че музикалният състав, който финишира на първото място в "Игра на хорове", ще придружава Слави и Ку-ку бенд по време на лятното им турне из страната!

Дали в действителност ще има национална концертна обиколка по стадионите и кои градове ще са включени в нея, ще разберем на 17 юни. А още по-хубаво ще е, ако към потвърждението на тази новина след броени дни, прибавим и евентуалната победа за момчетата и момичетата на Ваня Делийска.

Припомняме, че последното турне на Слави и хората му бе през 2009 година. Именно тогава след концерта в Стара Загора Трифонов претърпя нелеп инцидент с падане в хотелската си стая и счупи крака си.