Плевенските деца могат да постигнат чудеса - хор "Звъника" го доказа

С призив да подкрепят таланта и куража на децата се обърна към плевенчани началникът на отдел "Култура" Стефка Григорова

С призив да подкрепят таланта и куража на децата от хор "Звъника” се обърна към плевенчани началникът на отдел "Култура" Стефка Григорова на съвместна пресконференция с диригента на хор "Звъника" Ваня Делийска по повод финалния кръг на телевизионното шоу "Игра на хорове", в който участва и плевенският хор.

"Тези талантливи деца намериха сили да се изправят срещу големите професионални хорове и да докажат не само на себе си, но и на цялата страна, че плевенските деца, когато са в ръцете на един прекрасен диригент и музикант, могат да постигнат чудеса”, допълни още Стефка Григорова и апелира не само като граждани, но и като родители да подкрепим в петък вечерта децата на Плевен.

От своя страна ръководителят на хор "Звъника” Ваня Делийска заяви, че е изключително развълнувана от усилията и желанието на децата да се трудят. Тя отправи специални благодарности към всички тях и им пожела да постигат все повече успехи в бъдеще и призова плевенската общественост да изпрати повече позитивна енергия към децата в петък вечер.

Кметът Георг Спартански ще подкрепи лично хор "Звъника” в студиото на шоуто, информираха от пресцентъра на общината.