Времето остава без промяна във вторник и сряда

Животът

20-06-2016, 15:26

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пролетна разходка край язовир "Тотлебенов вал" (Галерия)

За Плевен очакваната максимална температура ще е 34°

30 градуса са измерени в Плевен към 15 часа днес, 32° - в Кнежа. Това показа справка със сайта на НИМХ-Плевен. Според прогнозата не се очаква съществена промяна на времето в следващите два дни.

Във вторник над по-голямата част от Северозападна и Централна Северна България ще преобладава време с незначителна облачност. В крайните северозападни райони ще има променлива до значителна облачност. На отделни места, предимно около р.Дунав привечер е възможно да превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, югоизток. Минималните температури ще бъдат между 19° и 22°. За Плевен се очаква минимална температура 20°. Максималните температури ще бъдат между 33° и 36°. За Плевен - максимална температура 34°.

В сряда ще преобладава време с незначителна облачност. На отделни места, предимно около р.Дунав привечер е възможно да превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, североизток. Минималните температури ще бъдат между 18° и 21°. За Плевен се очаква минимална температура 20°. Максималните температури ще бъдат между 32° и 35°. За Плевен - максимална температура 34°.