Световни рок звезди забиват в град Левски през септември?

Цонко Цонев покани плевенчани за Джулай морнинг на брега на Дунав в Тутракан

Световни рок звезди може да забият в град Левски през месец септември. За това загатна бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, който вчера представи книгата си "Кметълски истории" в Плевен. На събитието бе и кметицата на Левски Любка Александрова. Цонев не разкри подробности, но на няколко пъти отбеляза, че скоро ще има по-голяма яснота по въпроса.

Цонко Цонев с усмивка си спомни за тридневния рок фест в Левски през юли миналата година, когато Джон Лоутън бе голямата звезда в него. Ексградоначалникът отбеляза, че е пристигнал за третия ден на музикалната проява, а легендарният Лоутън бил шокиран от горещото време, в което му се наложило да пее. Въпреки жегата се справил професионално с ангажимента си.

Цонко не пропусна да покани плевенчани на брега на река Дунав в Тутракан за Джулай морнинг. Ще има над 10 групи, палатков лагер, кемпери, места, където хората да си отседнат. Цонев обеща, че също ще пее редом до Джон Лоутън и БТР.

Припомняме, че Цонко Цонев е инициатор на ежегодния фестивал "Каварна рок фест" и по негова покана страната ни са посещавали над 100 световноизвестни групи и музикални изпълнители.