Осми футболист се раздели със Спартак (Плевен)

Димо Атанасов ще играе за Локо (ГО) в Първа лига

Полузащитникът Димо Атанасов повече няма да играе за Общински футболен клуб Спартак (Плевен). Новият му тим е Локомотив (Горна Оряховица). 30-годишния бивш младежки национал е получил предложение от "железничарите". За офертата той уведомил ръководството на плевенския клуб, уточнявайки, че ако тя не го устройва ще остане в Плевен. Спонсорът Иван Динов се е съобразил с желанието на футболиста да се присъедини към новака в Първа лига. Именно за това Атанасов не се яви в понеделник на старта на подготовката на досегашния си тим. По същото време той преговаряше за новия си договор с шефовете на Локомотив. В крайна сметка двете страни са постигнали договореност.

Димо Атанасов е осмият състезател, който си тръгва от състава от миналия сезон на ОФК Спартак. Вече бяха обявени и останалите седем – вратаря Христо Матев, защитниците Даниел Гергов, Теодор Михайлов, Марио Димитров, полузащитниците Никола Мицански, Ивайло Дангуров и нападателя Цветомир Тодоров.

На този етап единственото ново попълнение в състава на старши треньора Диян Дончев е 20-годишния защитник от Литекс (Ловеч) Мартин Митов. Селекцията продължава, информира пресаташето Димитър Стефанов.