Тържествено връчиха дипломите на Випуск 2016 на ПГРТО - Плевен

Дипломираните вече ученици от 12б клас, специалност “Кетъринг”, съобщиха и за една своя осъществена благотворителна инициатива

На тържествена церемония в зала “Орион” бяха връчени дипломите за средно образование и свидетелствата за професионална квалификация на зрелостниците от Випуск 2016 на Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – Плевен.

С приветствени думи към тях се обърна директорът на училището Невена Арабаджиева, която ги поздрави за много доброто им представяне на държавните зрелостни изпити и на изпитите за придобиване степен на професионална квалификация и им пожела много бъдещи успехи, здраве и отлична реализация в живота. Тя връчи документите и почетните грамоти на отличниците на випуска, информират от гимназията.

Специален поздравителен адрес, отправен към Директора, учителите и зрелостниците от ПГРТО – Плевен, бе изпратен от госпожа Албена Тотева, началник на Регионалния инспекторат по образованието. В него се казва: “За мен е чест в днешния тържествен ден да поздравя зрелостниците, които на държавните зрелостни изпити през сесия май – юни 2016 г. доказаха знанията и уменията си по предмети…Вашите успехи, скъпи зрелостници, са гордост за всички нас – работещите в сферата на средното образование в област Плевен. …Отправям благопожелания към ръководството на училището и към учителите за бъдеща творческа и професионална дейност в името на учениците и успешната им подготовка за живота.” На зрелостниците госпожа Тотева пожелава “здраве и амбиции, за да посрещате новите предизвикателства!”

Дипломираните вече ученици от 12б клас, специалност “Кетъринг” съобщиха и за една своя осъществена благотворителна инициатива. Те са дарили закупени дрешки и храни на организация, подпомагаща деца с увреждания и здравословни проблеми, за което са получили сертификат, който предоставят на училищното ръководство.