Вихър (Славяново) организира автобус за феновете до Ловеч за мача с ЦСКА

Дубълът на "армейците" е во­ден от Стамен Белчев

Най-запалените фенове на Вихър (Славяново) от градчето и цяла Плевенска област могат да придружат любимците си до Ловеч за мача с дублиращия отбор на ЦСКА. Ръководството на тима организира пътуване за контролната среща с втория тим на "армейците", която ще се състои на 15 юли от 10.30 ч.

На 15 юли, петък, от 08.00 часа, ще пътува автобус до града на люляците. Екскурзията, отиване и връщане, ще струва 10 лева на желаещите. Това съобщиха от клуба във Фейсбук.

Както вече информирахме, Вихър (Славяново) започва подготовка за новия сезон в Северозападната "В" група на 4 юли. Освен контролата с ЦСКА 2, е договорена контрола и с Етър (ВТ) на 20 юли.

Вторият отбор на ЦСКА, воден от Стамен Белчев и Душко Томаш, ще участва във Втора лига през новия сезон, а в състава му се очаква да попаднат основно фут­болисти от формациите до 19 г. на "армейците" и Литекс. По-известните име­на в тима са Слави Петров, Васил Попов, Павел Головодов, Айкут Рамадан и Ма­рио Йорданов от ЦСКА, както и талантливият на­падател Тонислав Йорда­нов (17 г.) от Литекс.