ЦСКА изгони Момчил Цветанов, юношата на Спартак в шок

Нас ни разкарват, а взимат разни нови, които да обират лаврите, огорчен е плевенчанинът

"Вече не съм футболист на ЦСКА. Снощи в 18 часа прекратих взаимоотношенията си с клуба", призна пред БЛИЦ СПОРТ Момчил Цветанов. Юношата на Спартак имаше голяма заслуга за успешния сезон на "армейците" и дори вкара най-бързия гол в историята на клуба, разписвайки се още в 13-ата секунда срещу Септември (София)

"Официално се разделихме по взаимно съгласие, но истината е друга. Шефовете на клуба ме изгониха. Извикаха ме и ми казаха, че повече няма да разчитат на мен. Останах шокиран... Няма как да не съм разочарован, но какво мога да направя при свършен факт. Тъжно ми е за публиката. Знаете какъв фурор направихме миналата година – бяхме безапелационни във „В” група, а върхът на всичко беше спечелената купа на България. Феновете бяха великолепни през целия сезон. Особено на финала срещу Монтана, когато сътвориха уникални неща по трибуните. Тъжно ми е, че се разделям с ЦСКА, но и такива неща се случват в живота. Нас ни разкарват (б.р. – има предвид и Ангел Грънчов), а на нашите места идват разни нови, които ще оберат лаврите. Въпреки всичко пожелавам успех на отбора...", коментира Цветанов пред спортното издание.

"В момента съм свободен агент. Няма интерес все още към мен поради простата причина, че съвсем отскоро съм на борсата, ако мога така да се изразя”, каза още бързоногият нападател, който е син на известния плевенски футболист от края на миналия век Емил Цветанов – Шивача.