Официално: Деян Топалски ще се бие за титлата на "MaxFight"!

Плевенчанинът и Радослав Карашев в битка за колана в 39-ата бойна галавечер от веригата

ММА боецът от Плевен Деян Топалски ще бъде сред звездите на "MaxFight 39", съобщиха организаторите. За поредна година курортът Свети Влас ще е домакин на бойна галавечер от веригата. На 2 август, от 20:00 часа, в Амфитеатъра феновете на смесените бойни изкуства ще имат възможността да наблюдават 7 ММА и 4 кикбокс срещи, като участниците в тях са едни от най-титулуваните бойци в България.

Най-голямото зрелище на вечерта ще бъде сблъсъкът между Деян Топалски и Радослав Карашев, които ще се изправят един срещу друг за колана на "MaxFight" в средна категория. Една битка, която обещава да оправдае очакванията, тъй като двамата вече имат един доста драматичен двубой помежду си през 2014-та. Тогава първоначално победата бе присъдена на Карашев със съдийско решениe - 2 на 1 гласа в полза на Радослав, но след жалба от страна на щаба на Топалски и преразглеждане на записа от страна на съдийската комисия, победата бе дадена категорично на Деян с 3:0 съдийски гласа.

Припомняме, че Топалски победи по категоричен начин Владислав Кънчев на "MaxFight 38" в края на април, с което стана основен претендент за пояса.

В гала вечерта ще участва и световният шампион по бойно самбо и един от най-популярните и успешни ММА бойци в България - Росен Димитров, който ще се изправи срещу чужденец. В двубоите от смесените бойни са включени Старозагорската машина Мариян Димитров, "Ахелойския Макгрегър" Недко Николов, Калоян Колев, Пламен Бъчваров и други. В кикбокс срещите участие ще вземат Атанас Божилов, Стоян Копривленски и други.