МУ-Плевен изненада своите служители и студенти с рок концерт на ученици

Подобен род събития ще се превърнат в традиция в последния петък на всеки месец от новата академична година

В края на изпитната сесия, в обедната почивка на последния работен ден от седмицата с приятен рок концерт Ръководството на МУ-Плевен пожела хубава лятна ваканция на своите студенти и служители. Това информираха от пресцентъра на МУ-Плевен.

Идеята е на доц. д-р Здравка Радионова, зам.-ректор по качество и акредитация, която е поканила учениците от МГ „Гео Милев“ в Плевен Живко Гергиев, Веселин Манов, Васил Василев и Михаил Николов. Те наистина успяха приятно да изненадат аудиторията с виртуозните си рок изпълнения. Концертът бе импровизиран и пробен, но подобен род събития ще се превърнат в традиция в последния петък на всеки месец от новата академична година.

По този начин Ръководството ще дава поле за изява на млади таланти от нашия град – музиканти, певци и танцьори, които, от своя страна, ще разнообразяват и радват студентите и служителите на висшето училище. Подобен род музикални и творчески инициативи ще утвърдят имиджа на университета като спокойно и приятно място за работа и учене в нашия град.