Чочев на перфектен италиански: Сега съм по-зрял, по-опитен (Видео)

Плевенчанинът отчете положителна промяна в Палермо

Ивайло Чочев е доволен от моментната ситуация в тима си Палермо и демонстрира перфектен италиански пред клубната телевизия. Плевенчанинът и съотборниците му са амбицирани да се представят много по-добре през новия сезон.

"Това ще е третата ми година в Италия. Сега се чувствам по-зрял, натрупах опит, познавам италианския футбол и говоря добре италиански", отбеляза националът.

"След ваканцията всички се върнахме много заредени, за да се подготвим за предстоящия сезон. Целта? Първата е да наложим нашият стил на игра, после, разбира се, да подобрим класирането си в Серия "А" в сравнение с миналата година", коментира Чочев пред клубния сайт.

"Колективът? Сега сме по-сплотени в сравнение с преди няколко месеца и това ще ни помогне да работим по-добре. Само по този начин ще получим най-добрите резултати. Вярно е, че някои играчи напуснаха, а други дойдоха, но ние държим на компактността", каза още плевенчанинът, който бе титуляр при първата контрола на сицилианците това лято срещу австрийците от АСКО Митлерн, която завърши 10:0 за "розовите".