Галя Николова към Полина Макаева: Гордея се с теб!

"Тя е сред най-добрите, покрили норматив за участие на Световното, трябва да я поздравим", отбеляза треньорката на АК "Георги Дъков - Плевен

Както вече информирахме, от 19 до 24 юли в град Бидгошч, Полша, се проведе Световното първенство за юноши и девойки старша възраст. България участва в първенството с четирима състезатели, сред които и Полина Макаева от АК "Георги Дъков" - Плевен. Тя се класира на 25-то място в мятането на диск.

"Представянето на Полина, въпреки 25-ото място е достойно, като се има предвид, че тя е дебютантка на такова състезание. За нея е успех самото участие на този невероятен форум. Трябва да я поздравим за това, че е сред най-добрите в света, покрили норматив за участие на Световното, в което участваха повече от 150 държави. Гордея се с теб, Поли!", сподели треньорката на АК "Георги Дъков" - Галя Николова.

Тя изказа благодарност към своята възпитаничка за всеотдайността, с която тренира, въпреки условията, при които се подготвят, и отправи пожелание за успешна 2017 година, когато ще има европейско първенство за нейната възраст.

"Гордея се с теб, Поли!", допълни Галя Николова.