Невяна Владинова няма търпение да опита от емоцията на Олимпиадата

Плевенчанката се чувства подготвена за Рио, мечтае да влезе във финалите

Олимпиадата в Рио де Жанейро ще е първата в кариерата на Невяна Владинова. Мечтата на първата ни гимнастичка е на предстоящатата Олимпиада да влезе във финалите. Желанието й е след нейното приключване да остане да се състезава и да се състезава и на най-големия спортен форум след 4 години в Токио.

"Добре се чувствам. Чувствам се подготвена, тренираме много. Честно казано даже нямам търпение да замина вече и се надявам всичко да е наред", сподели плевенчанката за предаването "На финала" по "Хоризонт".

"Добре е, че имаше толкова състезания, за да видим навсякъде къде може да се сгреши и какво може да се поправи. Работихме върху всички грешки навсякъде, където можеше да се усъвършенстваме и мисля, че съм готова. Сигурна се чувствам, но все пак е състезание и всичко се случва", добави Неви.

"Очаквам да видя нещо много по-различно от нормалните състезания, дори и от световните купи. На едно място ще сме с много спортисти, не само с гимнастички. Ще сме много емоционални, ще има много еуфория", вълнува се Владинова.

"Искам да продължа, не искам да се отказвам. Харесва ми това, което правя и амбициите са ми да ме видите и в Токио през 2020-та", каза още тя.