Хубавица от Гулянци влиза в шоуто "Фермата"

Диляна Попова вече има известен опит с оцеляването без течаща вода и електричество в "Африка: Звездите сигурно са полудели"

Топкрасавицата Диляна Попова ще е сред участниците в новия сезон на шоуто "Фермата". Популярната моделка от Гулянци вече има известен опит с оцеляването без течаща вода и електричество в "Африка: Звездите сигурно са полудели", което се излъчваше преди години отново по bTV, припомня "Монитор".

34-годишната Диляна е завършила средното си образование в техникума по облекло в Плевен. После започва да работи като модел, а след това и като актриса. Позната е на зрителите с ролите си в сериалите "Стъклен дом" и "Революция Z", както и в игралната лента "Love.net". Докато разваля маникюра си потапяйки се във фермерския лайфстайл, грижите за сина й Борил ще поемат татко му Асен Блатечки и майката на Диляна.

"Вторият сезон на "Фермата" ще има за цел да върне участници и зрители към нашия бит и корени", разкриха продуцентите Иван и Андрей.

Припомняме, че сред спряганите звезди за формата тази есен е и олимпийският шампион по вдигане на тежести от Кнежа - Гълъбин Боевски. В първия сезон на "Фермата" пък Плевен имаше своя представител в лицето на 24-годишната Моника Мънкова.