Ясна е програмата на плевенчаните в Рио

Тихомир Иванов скача на 14 август, Невяна Владинова играе на 19-ти

31-вите Олимпийски игри в Рио де Жанейро се очакват с голям интерес от любителите на спорта, а Plevenutre.bg ще продължи да ви информира за всичко около участието на двамата плевенчани на форума - Невяна Владинова и Тихомир Иванов. Вече е ясно в кои дни и часове ще е участието им на форума под петте преплетени кръга.

Лекоатлетът Тихомир Иванов ще се състезава в кваилификацията на висок скок в неделя, 14-ти август, от 02:30 часа българско време. Ако се класира за финала, ще гледаме Тихомир отново на 16-ти август от 02:30 часа

Участието на Невяна Владинова в индивидуалния многобой по художествена гимнастика ще е на 19-ти август, петък, от 16:20 часа и 20:50 часа, а финалите на отделните уреди са на 20-ти август, събота, от 21:20 часа българско време.

Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро, Бразилия, ще бъдат открити на 5 август на стадион "Маракана" с пищна церемония, която БНТ ще излъчва у нас пряко от 02:00 часа българско време (на 6-ти) и с повторение от 21:00 часа в събота (6-ти август). Акцент в олимпийската програма на националната телевизия ще бъде българското участие, най-атрактивните състезания в плувните спортове, леката атлетика, гимнастиката и др., а също така и всички финали на олимпиадата.