Неуморимият Бърканичков продължава с Академик (Свищов), бележи в дебюта си

"Чувствам се отлично, така че мисля да поиграя още някоя друга годинка", сподели 42-годишният футболист

Светослав Бърканичков ще играе за третодивизионния Академик (Свищов) през новия сезон. Неуморимият "сървайвър" вече дебютира за новия си тим в контрола срещу Трявна и не пропусна да се разпише в противниковата врата.

Припомняме, че през изминалия сезон 42-годишният Бърканичков игра с екипа на Ювентус (Малчика) в Северозападната "В" група и успоредно с това водеше състава на Белите орли в "А" ОФГ - Плевен.

"Чувствам се отлично, така че мисля да поиграя още някоя друга годинка. Работи се професионално в новия ми отбор. Условията са перфектни както за тренировъчния процес, така и за всичко останало. Очакванията са ми, че ще сме един от най-силните тимове тази година", сподели Бърканичков за Plevenutre.bg.

"Амбициран съм страшно много да допринеса за успехите на отбора и да помагам на по-младите, а те са доста и имат много големи качества. Треньорът Боби Борисов е отличен специалист и създава невероятна атмосфера и колектив", допълва двукратният шампион на България с тимовете на Левски и Локо (Пловдив).

Академик (Свищов) ще домакинства на Ювентус (Малчика) в първия кръг на новосформираната Северозападна трета лига. Двубоят е на 14 август.