Тихомир Иванов: Поздравих Григор, всички го направиха, а обръщението беше едно и също

Лекоатлетът от Плевен с нови коментари по темата за държанието на Гришо

Скандалът около Григор Димитров, който предизвика сериозни реакции в социалните мрежи и форумите в навечерието на откриването на Олимпиадата в петък срещу събота в Рио де Жанейро, се сдоби с продължение.

Припомняме, че лекоатлетът от Плевен Тихомир Иванов написа в "Инстаграм" на снимка на Гришо: "Поне да поздравяваше съотборниците си. Нямаше да е лошо, а не да ни подминаваш." В следващите няколко часа социалната мрежа се превърна в бойно поле за словесни престрелки между фенове на Димитров и такива, които го критикуват, че се държи надменно с останалите от българския лагер.

Преди няколко часа Тихомир Иванов направи още два коментара по темата в Instagram. На въпрос: "Дали той е поздравил Григор Димитров", състезателят на висок скок отговори: "Поздравих го разбира се и не само аз, а повечето от отбора са го направили. При всички е било едно и също обръщението, все едно не сме съотборници." Във втория си коментар атлетът допълва: "И точно там е проблемът, защо вие четете написаното от медиите четиво. С изказването си не съм искал да привлека внимание към себе си, било то от медиите или послания от неговите фенове, които няма да споделя с вас, защото не е нужно да бъда нападнат като малко животно от глутница гладни за омраза хора."