Комедията "Шегите, които Бог си прави" на плевенска сцена през септември

Плевен Лайф

15-08-2016, 15:00

Снимка:

Facebook

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Вечните и забавни недоразумения във взаимоотношенията между мъжа и жената са в центъра на спектакъла

Комедията "Шегите, които Бог си прави" ще гостува на плевенска сцена през септември. Суперуспешният авторски спектакъл на Димитър Бакалов ще се състои на 20 септември в летния театър, а билетите вече са в продажба.

"Шегите, които Бог си прави" е следствие от огромния зрителски интерес към темата за вечните и забавни недоразумения във взаимоотношенията между мъжа и жената.

Митко, симпатичния герой и домакин на представлението ни разсмива с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение, като това се случва през призмата на Божието чувство за хумор.

Ще научите защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден Лунохода и каква е причината Колумб да открие Америка. Историите за недоразуменията с неговата прекрасна Райна продължават да бъдат толкова познати и може би затова така истерично смешни. Невъзможността да разберем другия пол минава на друго ниво, когато сексът започва да има цел. И когато тази цел е постигната и Господ ни е дарил със здраво дете, чувството му за хумор се проявява навсякъде.

Предизвикателствата на бащинството ще ви разсмиват и трогват, ще ви накарат да се замислите какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това. Ще ви накарат да повярвате, че бащите са истински герои. Защото трябва да покоряват съвършено нови континенти: бременността, курсовете за бременни, колко естествено е естественото раждане, какво означават физическите изменения при мъжете по време на бремеността на жената, и ще бъде ли някога както преди?

Всички роли – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и разбира се децата, отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и проникновенo и трогващo представление.

Билети може да закупите на място, както и на касите ни в читалище Съгласие, Автогара Плевен касата на Импорт-Експорт 2000 или на тел. 0878313707