Плевенчанката Наталия Симеонова се връща на екран през септември

Плевен Лайф

20-08-2016, 13:43

Снимка:

"Предай нататък"/Facebook

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Заснет е пилотен брой на новото й предаване

Наталия Симеонова се връща на екран през септември. Това разкри продуцентът й Денис Ризов в интервю за "Монитор". Популярната плевенчанка и превъзходният екип около нея - в който е дори и самият Ризов, са готови с поредния интересен проект, който идва след повече от година от финала на социалната продукция "Предай нататък", която бе посветена на драматичните истории на обикновените хора.

"Заснет е пилотен брой, който беше окончателно монтиран и завършен преди няколко дни и по всичко изглежда, че в края на септември заедно ще го гледаме в ефир. Ще има доста нови неща, които са интересни. Самата постановка, тематиките, както и заснемането и монтажът ще са доста различни и бих казал новаторски. Няма да издавам повече засега. Това, което съм гледал като готов продукт ми дава спокойствието да го препоръчам на зрителите", споделя Ризов.

Родената в Плевен през 1970 г. Наталия Симеонова е израснала в кв. "Сторгозия". Възпитаничка е на СОУ "Стоян Заимов", а в ученическите си години се запалва по театъра и тръгва на театрална студия в Плевен. Майка й 38 години е преподавала в катедрата по чужди езици на Медицинския университет в града на Панорамата, а баща й бил миньор, а след това професионален шофьор.