Плевенчанка влиза в новия сезон на "Фермата"

Гери Дончева няма търпение да загърби суетата

Плевенчанката Гергана Дончева бе представена официално като участник в новия сезон на "Фермата". Българското риалити започва на 11 септември от 20.00 часа по bTV. В него ще има още 5 известни лица и два пъти повече непопулярни личности.

Гери Дончева е възпитаничка на Математическа гимназия "Гео Милев" - гр. Плевен и се занимава професионално с мода от 2000-та година. Снимала се е за множество списания и в редица рекламни клипове за България и чужбина. Участвала е в някои второстепенни роли в театъра, както и в много ревюта на български и световни модни брендове. Любопитна подрoбност е, че Гери е завършила балетната школа в град Плевен и е шампион по плуване на УНСС за 2005-та година.

За да сподели емоциите си около участието в шоуто, днес Гери бе гост в предаването "Тази сутрин".

"Ще бъде много интересно за мен. Нямам търпение да се отърва от аристократичните порядки в моето ежедневие. Нямам търпение телефонът ми да спре да звъни. Нямам търпение времето да спре, понеже там няма да имаме часовници. И няма да има пари, това е страхотно. Нямам търпение да си почина от цялото това нещо. Там всички ще бъдем равни", каза Гери, отбелязвайки, че е готова да загърби суетата.

Вторият сезон на "Фермата" ще има за цел да върне участници и зрители към българския бит и корени.