Гери Дончева преди старта на "Фермата": Имала съм досег със селския живот

Наскоро плевенчанката се върнала от благотворителни мисии в Камбоджа и Виетнам, където се сблъскала с безкрайна мизерия

"Много исках да ми се случи нещо различно. Животът ми е наситен с много хубави моменти, но въпреки това с еднообразие от хора. Смятам, че в това предаване ще се запозная с колоритни личности с характер. Вярвам, че ще изградя приятелства за цял живот. Искам да ми се случи нещо интересно и приятно. Това е и едно предизвикателство за самата мен", казва Гери Дончева в интервю за седмичника "Шоу" броени дни преди старта на "Фермата". Плевенчанката ще е сред ВИП участниците в предаването и определено ще е интересно да я видим в друга светлина.

"Имала съм досег със селския живот. Летата съм ги прекарвала при баба и дядо на село, но това е най-малкият ми допир със селото. Наскоро се върнах от благотворителни мисии в Камбоджа и Виетнам, където се сблъсках с безкрайна мизерия. Имам опит с натуралния начин на живот", допълва моделката, писателка и какво ли още не.

"Техниката изобщо няма да ми липсва, ще успея да си почина и да си изчистя съзнанието. Моето ежедневие е свързано с непрекъснати телефонни разговори – и във връзка с бизнеса ми на морето, и с моделската ми кариера. Във "Фермата” няма да имам телефон – това е просто страхотно! Що се отнася до липсата на хубава храна – какво й е на храната на село?! Домати, краставици – какво му трябва друго на човек. Тъкмо да си изчистя малко тялото, стига с това месо", казва още чаровната брюнетка.