Филип Аврамов след екшъна край Плевен: Добре съм!

Актьорът успокои приятелите и почитателите си

"Добре съм. Бъдете живи и здрави!", написа на своя фейсбук профил актьорът Филип Аврамов, който стана неволен герой в инцидент край Плевен миналата седмица. Aртистът реши да успокои своите приятели и почитатели, които през последните дни не са успяли да се свържат с него.

Както Plevеnutre.bg вече писа, има задържани за случилото се край Опанец. По-късно днес очакваме официална информация по случая и от пресцентъра на МВР.

Крадецът, който се пробвал да задигне колата му край плевенското село, е успял да свие раница докато ловил риба на брега на река Вит. Това разкрива пред "Телеграф" снахата на възрастния човек, който блъсна апаша след като звездата от "Домашен арест" го подгони. Тя е пътувала с мъжа си и свекър си в автомобила и е станала свидетел на екшъна. "Шофьорът натисна спирачка, влезе в насрещното, а ромският гражданин скочи странично върху предното стъкло на колата ни и го разби с тялото. Не сме го влачили, нито сме спрели... Той с цялото си съзнание скочи върху нас, защото се обърна назад и видя, че ще го хванат. Това стана за части от секундата, но ако видите снимката на "Плевен утре" ще установите, че колата е в насрещното, където се опита да го избегне. Ромите не са видели от къщите си, а той им се обади, докато шофьора, чакайки линейката оказваше първа помощ на пострадалия", разказва жената поред колегите.

Тя се ожали още, че мургавите мъже са млатили съпруга и свекър й и ще подадат жалба срещу Бърза помощ, тъй като докторите от пристигналата на мястото на инцидента линейка не прегледали възрастния пострадал с мотива, че "му няма нищо", а спасявали крадеца. "Точно тази ромска фамилия е от тези, които правят големи бели и не искам допълнително аз и семейството ми да пострадат", казва още снахата пред "Телеграф". Тя допълва, че катастрофата е станала в час пик и никой от преминаващите коли и автобуси не е спрял за помощ.