Ники Кънчев отново на екран с юбилейното издание на "ВИП Брадър"

"Ние с Алекс сме готови! А вие?", написа тв водещият от Червен бряг във Фейсбук

Ники Кънчев пак ще радва зрителите на култовото шоу "ВИП Брадър". Само броени часове ни делят от старта на предаването, което ще отбележи своя юбилеен десети сезон. Тв водещият от Червен бряг се завръща в ефир още по-нахъсан и готов за предизвикателствата, които предстоят зад стените на най-известната Къща у нас.

"Ние с Алекс сме готови! А вие?", написа Кънчев на профила си във Фейсбук.

Тази неделя в Къщата на "ВИП Брадър" ще влязат 17 звезди. Една от тях ще бъде чужда ВИП персона. Мотото на юбилейното издание е "Играта загрубява", а екипът се надява сблъсъкът на характери вътре да произведе романтична комедия за зрителите.

Има вероятност дори Ники Кънчев и Алекс лично да опитат тръпката от живота в Къщата, но само за кратко.

***

Николай Милчев Кънчев е роден на 26 декември 1960 г. в Червен бряг. Там учи в математическа гимназия. Завършва първи курс във Факултета по журналистика на СУ, след което се прехвърля в Московския държавен университет, където завършва телевизионна журналистика през 1987 г. и се връща в София. Първите журналистически изяви на Ники Кънчев са в "Народна младеж", "Пулс" и "Работническо дело"("Дума"), където прави специалното приложение "Рокбулевард".

През 1990 г. става един от основателите на първото частно спортно издание "Меридиан спринт"(впоследствие "Меридиан мач"). Пише и за един от първите вестници за музика в България - "Меридиан рокшоу". След това е сътрудник в нощния блок на "Хоризонт" и в "Музикална стълбица". Започва да работи за "Дарик" със старта на първото частно национално радио. Музикалното му предаване "Купон на изток от рая" тръгва на 21 януари 1993 г.

Ники е един от сценаристите на предаването "Джубокс" по Канал 1 с водещ Део. Добива известност като водещ на телевизионната игра "Стани богат" (от 2001 г.) и с риалити предаванията "Биг Брадър" и "ВИП брадър" по Нова телевизия.