Популярни плевенчанки прекрачиха праговете на "ВИП Брадър" и "Фермата"

Рени влезе в най-известната Къща в България, а Гери Дончева се присъедини към фермерското шоу

Нова телевизия и bTV влязоха в люта битка за рейтинг, откривайки есенния тв сезон с директна битка между супер продукциите си "ВИП Брадър" и "Фермата".

Две популярни плевенчанки се включват в предизвикателствата на националните медии. Фолк звездата Рени прекрачи прага на най-известната Къща в България, а моделката Гергана Дончева стана част от фермерското шоу.

Ето как се представиха двете плевенчанки на старта на реалити проектите.

"Аз съм певица с почти 30-годишен опит, с над 150 песни, 13 албума и много хитове, останали във времето. Имах кариера, за която не съм и мечтала. Животът ми беше низ от големи успехи, огромна любов на феновете и истинско щастие. За първи път разбрах, че съм известна на първото мое участие в заведение. Когато отидох, на вратата на заведението пишеше, че има вход 5 лева. Не можех да повярвам, помислих си да не са луди да плащат 5 лева. Аз съм единствената поп-фолк певица, която проби на сръбската сцена. Подписах договор с най-голямата сръбска компания, тази на Лепа Брена", сподели Рени, която е работила и с легендарния Емил Димитров. Била е подгряваща певица на негово турне по случай 50-годишнината му.

"От 15 г. се занимавам с мода. През октомври месец миналата година бях коронована за трета подгласничка в международния конкурс „Мис Глобъл 2015”. Липсва ми времето, което прекарвах на село. Хората бяха по-добри един към друг, по-лоялни, всичко беше въпрос на чест. В днешно време това липсва и искрено се надявам във „Фермата” да срещна хора, които са загърбили лицемерието, оставили са егоизма вкъщи или в съвременния свят", каза Гери Дончева, която ще се бори за 100 хиляди лева във "Фермата". Вижте видеовизитката й ТУК