Мадлена Иванова: "Мис Сирена" има бъдеще и ще открива нови лица за модния подиум

"Конкурсът е на световно ниво", отбеляза плевенчанката

Kaкто вече писахме, плевенчанката Мадлена Иванова получи поредното си признание на модния подиум. Чаровната красавица стана втора подгласничка в конкурса "Мис Сирена 2016" и спечели парична награда в размер на 2000 лева.

Ето какво сподели Мадленa за участието си:

"Мога да кажа за "Мис Сирена", че е конкурс на световно ниво. Той протича по модел на големите международни надпревари за красота, при изключително натоварена програма. Избират се различни типажи момичета, сериозно се следи за точността и изпълнението и представянето при задачите. Смятам и че паричните награди са сериозен стимул всяка една участничка да даде най-доброто от себе си. За три дни ние имахме фотосесии на плажа, състезание с триколки, сутрешна тренировка на пясъка, игри с блъскащи колички, возихме се на Виенско колело, тренировки във фитнес зала, запознахме се с най-атрактивните места в курортен комплекс Златни пясъци, ходихме и на дискотека. Менюто беше изцяло от здравословна храна, като организаторите се постараха да не ни липсва нищо", разказва Мадлена.

"Най-трудно от всичко бяха репетициите с хореограф Атанас Месечков. За краткото време, което имахме, трябваше да научим доста сложни комбинации от танци и дефиле за всеки един от трите тура. Мисля, че накрая всички успяхме да оправдаем труда, който положи той и очакванията към нас, и се представихме достойно. Роклите и екипите, с които трябваше да дефилираме, бяха изключително красиви. През цялото време неотлъчно ни следваха ТВ екип и фотографи, които заснемаха и най-малкия детайл", споделя още "Miss Summer International - Best Body 2015.

"Това е летен конкурс, към който има значителен интерес и имаше огромна публика. Самата сцена е открита и специално построена за целта. Настроението, забавлението и усмивките, перфектната фигура и доброто позиране са определящи. Моят опит досега и участията ми в други конкурси ми дадоха увереност и се представих много спокойно. Радвам се, че беше забелязано. С другите момичета се харесахме още в началото, станахме близки и конкуренцията беше на високо ниво. Според мен това състезание ще има голямо бъдеще и ще открива нови лица за модния подиум в България", смята Мадлена Иванова.

Снимки: HiLife/Photogroup