Цветан Недялков ще е част от журито на Международния фестивал на китарата в Плевен

Наградният фонд на фестивала е 20 276 лева

Остават две седмици до крайния срок за записване в конкурсната програма за Международен фестивал на китарата Плевен 2016 година, който ще се проведе от 30 ноември до 4 декември. Наградният фонд на фестивала е 20 276 лева. Освен парични и предметни награди, ще бъдат присъдени и множество специални награди, осигурени от партньорите на форума.

"Високият професионализъм на журито, както и безупречната система за оценяване, ще осигурят комфорта на участниците по време на конкурса. Екипът на Международен фестивал на китарата Плевен 2016 ще запази традицията и тази година всеки участник да бъде награден с диплом за участие, както и специални награди, свързани с нуждите на всеки китарист", информираха организаторите.

Цветан Недялков и Веселин Койчев – преподаватели в музикалните академии в София и в Пловдив и част от "Акустик Трио", ще се присъединят към професионалното жури в категория "Акустична китара“. Екипът на фестивала е щастлив, че успява да привлече толкова значими личности в центъра на китарния живот в страната.

За повече информация посетете: http://plevenguitarfestival.com/2016/bg/информация/конкурс/