Деян Топалски подкрепи 7-годишния Стефчо: Един истински боец! (Видео)

"Голям пример е за нас, защото нашите битки продължават 10 минути, а неговата е всеки ден", сподели ММА боецът от Плевен

Остава седмица до сблъсъка на Деян Топалски с Даниел Илиев на бойния спектакъл "Ultimate pro fight 6", а плевенчанинът показа за пореден път, че освен голям спортист, е и голям човек. Топалски подкрепи с цялото си сърце благотворителна инициатива и призова всички, които имат възможност и желание, да последват примера му.

"Всички бойци, които ще участват на този турнир, са с невероятни мускулни и физически качества. Силата обаче не е само това. До мен е един много силен човек - Стефан. Стефчо е на 7 години и страда от спинално-мускулна атрофия. Заболяване, което го отслабва всеки ден, и изисква изключителни грижи. Стефан е боец не по-малко от нас. Даже в голяма степен той е пример за нас, със силата, която има, всеки ден да се събужда с тази неравна битка, в която е. Но той не се отказва. Голям пример е за нас, защото нашите битки продължават 10 минути, а неговата е всеки ден. Един истински боец!", споделя Деян Топалски в специално видео, в което разказва за каузата.

Вижте какво още каза плевенският боец и по какъв начин можем да помогнем на малкия Стефчо и страдащите от това заболяване.