Плевенчанката Гери Дончева в най-кървавия дуел във "Фермата" досега

Тази неделя сблъсъкът между известни и неизвестни в шоуто става ожесточен

Тази неделя сблъсъкът между известни и неизвестни във "Фермата" става ожесточен. Плевенчанката Гери Дончева ще се изправи на дуел срещу Юлиана от Сандански в битка за чест и оставане в шоуто. От bTV обявиха, че това ще бъде най-кървавият дуел във "Фермата" досега.

Интересна подробност е, че до този момент всеки известен участник, който се е изправял на дуел във втория сезон на "Фермата" е губил. Играта напуснаха Крум Савов и Елен Колева. Гери Дончева обаче няма никакво намерение да се отказва доброволно от състезанието и ще даде всичко от себе си, за да победи и да промени тенденцията.

"Статистиката може да бъде променена и ще го докажа. Целият ми живот до тук ме е подготвял за битки като тази. Имам хъс да спечеля всяка една битка, особено тази, защото тук не става вече въпрос само за мен, а за по-глобална битка - "популярни срещу непопулярни". Моята мотивация да остана във "Фермата" е по-голяма от нейната, защото аз обичам хората тук, обичам живота си тук, дори по някои параметри го предпочитам повече от този навън, колкото лъскав и страхотен да изглежда той. По-добре физически подготвена съм от нея и съм по-спокойна, ще победя", каза манекенката от Плевен.