Цветан Цветанов в Белене: Нека си припомним какво беше статуквото при Пламен Орешарски – това ли искаме?

"Силата на Цецка Цачева е Плевен, но виждаме как хората в цялата страна я приемат с уважение и доверие", посочи той

Всяка една победа може да бъде постигната със силен отбор. ГЕРБ има силна общинска структура в Белене, има отговорен кмет в лицето на Милен Дулев и председател на ОбС – д-р Бистра Павловска. ГЕРБ дава стабилност в държавата. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Белене.

„Страната ни  е член на Европейския съюз и се възползва от европейските фондове, но това може да бъде факт само при стабилно правителство, като това на Бойко Борисов. Нека си припомним какво беше статуквото при Пламен Орешарски – това ли искаме? Не. Ние искаме стабилна политическа, каквато имаме днес“, обърна се към хората Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че една от многото програми, инициирани и изпълнени от ГЕРБ е Националната програма за енергийна ефективност. „За 2017 г. правителството на Бойко Борисов планира 1 млрд., за да може повече граждани да се възползват от Програмата. 223 милиона повече са планирани и за образование. ГЕРБ мисли не само за днешния ден, а за бъдещето на страната ни. Искаме подкрепата ви за президентските избори с мисъл за това бъдеще“, подчерта Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че кампанията на двойката Цачева-Манушев се провежда лице в лице, защото Цецка Цачева ще бъде президент на всички граждани.

„Вашата съгражданка е първата жена председател на Народното събрание, Цецка Цачева ще бъде и първата жена президент, защото съм убеден, че тя ще спечели подкрепата на всички плевенчани. Нейната сила е Плевен, но виждаме как хората в цялата страна я приемат с уважение и доверие. На България са й нужни политици, с които да се гордеем, така както всички се гордеем с Цецка Цачева. Пламен Манушев е патриот, истински и достоен офицер от българската армия. Това е силният тандем, на който ГЕРБ заложи. Те ще бъдат истински обединители на нацията и съм убеден, че на 6-ти ноември всички ние ще дадем своя вот за победата и за стабилността на България“, категоричен бе Цветан Цветанов.