Мария Тодорова представи нов фолклорен проект - "Дор три ми пушки пукная" (Видео)

Видеото е снимано в Скобелевия парк

Фолклор ТВ представи официално новия проект на обичаната плевенска певица Мария Тодорова.

"Ето го и резултатът, приятели! Дългоочакваният момент! Новият клип! Щастлива съм! Специални благодарности на режисьора Любка Борисова и нейния екип!", сподели изпълнителката във Фейсбук.

Видеото към песента "Дор три ми пушки пукная" е снимано в Скобелевия парк, а неотдавна Мария Тодорова разказа пред Plevenutre.bg, че умишлено направила организация и много настоявала клипът да бъде заснет в Плевен.

"Исках в моите клипове да има плевенски сюжети, защото Плевен заслужава. Тук има интересни места. "Дор три ми пушки пукная" снимахме в Скобелевия парк. Това е едно великолепно място! Екипът, който дойде, остана очарован и от обстановката, и от величието на Плевенската панорама. В Плевен има толкова красиви места, които ние, забързани в ежедневието си, като че ли не забелязваме. Главният мотив да снимам клиповете си в Плевен е породен от моите разсъждения, че се полагат малко усилия да се популяризира и рекламира градът ни в културно отношение в национален и международен план", сподели Мария Тодорова.

Тя е заснела още едно видео в Плевен - на песента ”Карамфило моме”, като кадрите са реализирани над язовирите в парк ”Кайлъка”. Предстои премиера и на този фолклорен проект.