Пуснаха в продажба билетите за "Последната грешка на Нешка" в Плевен

Танцовият спектакъл ще се състои на 11 декември в ДКТ "Иван Радоев"

Kaкто вече информирахме, великолепната Нешка Робева ще зарадва плевенчани със своя най-нов танцов спектакъл! На 11 декември в ДКТ "Иван Радоев" трупа "National art" и Държавна опера - Русе ще представят "Търси се Фигаро - последната грешка на Нешка". Плевен е част от националното турне, организирано от "Монте Мюзик".

За почти 25 години треньорска работа възпитаничките на Нешка Робева завоюват 294 медала, 7 абсолютни световни, 10 Европейски титли и 2 вице олимпийски титли. Не по-малко впечатляващи са и спектаклите на групата "National Art", ръководена от Нешка Робева, съчетаваща по един невероятен начин българския фолклор с елементи на художествената гимнастика.

Концепцията на новото шоу включва характерните фолклорни елементи, но и използването на елементи от класическите музика и балет. Връзката между фолклора и класиката ще направи главният герой Фигаро – съдържател на ресторант, който успява да забърка голяма каша, като прави едновременно две сватби в ресторанта си, а сватбарите са с коренно различни музикални вкусове. Дали Фигаро ще се справи със сложната и в същото време комична ситуация, ще разберем на 11 декември, когато спектатълът ще бъде представен в плевенския театър.

Цените на билетите са по 10, 15, 20, и 25 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.