Владислав Николов в Обнова: Плевенска област има своята гордост – Цецка Цачева

Заедно с него бяха председателят на Общински съвет – Левски Дочко Дочев и кметът на селото Детелин Николов

Ние от ГЕРБ винаги търсим подкрепата на гражданите чрез диалог, за да запазим стабилността на държавата. Доказателство за работата на правителството на Бойко Борисов в интерес на българските граждани е фактът, че за догодина са предвидени 223 милиона повече за образование. Отпускат се над 7 милиона за нуждите на лечебни заведения в цялата страна. Премиерът Борисов пое ангажимент да бъдат отпуснати 1 милиард лева през 2017 година за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност. Тези пари са събрани в бюджета, благодарение на доброто управление, което в момента има България. Община Левски се възползва от тази програма и първа в област Плевен има първите четири санирани блокове“, заяви по време на среща с жителите на село Обнова, община Левски народният представител от ГЕРБ Владислав Николов. Заедно с него бяха председателят на Общински съвет – Левски от ГЕРБ Дочко Дочев и кметът на селото от ГЕРБ Детелин Николов.

Ние трябва да гласуваме за силни личности като Цецка Цачева, защото тя ще постигне обединение по всички важни за страната теми. Ние през годините сме се убедили в това. Тя е споделяла с нас и празници и делници. Помагала е на всеки, обърнал се към нея за помощ, защото тя запази човешкото, милото и състрадателното в себе си“, категоричен бе Владислав Николов.

„Цецка Цачева е изключително добре запозната със законодателството, защото е дългогодишен юрист и два мандата е била председател на парламента. Гарантирам ви, и вскички ние сме убедени, че тя единственият правилен избор за президент на България“, посочи още Владислав Николов.