Владислав Николов в Пелишат: Цецка Цачева е изключително уважаван професионалист и политик

С вицеадмирал Манушев обиколят цялата страна, за да могат лично да се запознаят с проблемите на общините - това е ясен знак за ангажираността им към всички, посочи той

"Много е важно да се противопоставим на популизма и да гарантираме стабилността на държавата. Това може да се случи само с избора на президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Всички видяхме как се справи БСП с ръководството на държавата с премиери като Сергей Станишев и Пламен Орешарски – спрени европейски фондове, увеличен дефицит, огромен държавен дълг." Това каза народният представител от ГЕРБ Владислав Николов по време на среща с жителите на село Пелишат.

"Цецка Цачева е изключително уважаван професионалист и политик. За десет години в активната политика тя си е все същата. Не се промени към хората. Идвала е неведнъж в Пелишат и вие я познавате много добре. С вицеадмирал Пламен Манушев обиколят цялата страна, за да могат лично да се запознаят с проблемите на общините. Това е ясен знак за ангажираността им към всички. “, посочи Владислав Николов.

"Убеден съм, че вече сте направили своя избор за бъдещето на България. Нека да гарантираме сигурността на страната като се противопоставим на популисткото говорене на опонентите ни с номер 17 в бюлетината. Няма да им позволим да дестабилизират държавата. Цецка Цачева ще настоява да продължи устойчивото развитие на България, която трябва да остане фактор на стабилност и сигурност на Балканите и в Европа”, категоричен бе Владислав Николов.

Заедно с народният представител Владислав Николов в Пелишат бяха Мартин Митев, председател на предизборния щаб на ГЕРБ – Плевен, общинските съветници Йордан Грижов и Христослав Михайлов, членове на предизборния щаб и представители на Младежи ГЕРБ – Плевен.