От ГЕРБ – Плевен се срещнаха със служители на "Паркстрой" и "Инжстрой"

Всички ние сме убедени, че трябва да изберем за президент човека от Плевен и това е Цецка Цачева, която всички познаваме, каза Любка Костова

Общинският ръководител на ГЕРБ – Плевен Любка Костова, председателят на предизборния щаб Мартин Митев, общинските съветници Диана Данова, Дарин Ангелов, Христослав Михайлов и Цветомир Генчев проведоха среща с работещи във фирмите "Паркстрой" и "Инжстрой".

"Всички ние сме убедени, че трябва да изберем за президент човека от Плевен и това е Цецка Цачева, която всички познаваме. Тя е утвърден професионалист, човек с опит и идеи. Цецка Цачева е диалогична и консенсусна личност, която винаги успява да намери баланс в отношенията си с хората. За да продължи сигурността и стабилността, която има в момента в България, на 6-и ноември трябва да заявим своята безапелационна подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината". Това заяви по време на срещата Любка Костова, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен.

Според Диана Данова, общински съветник, Цецка Цачева работи за всички граждани и за Плевен. Тя посочи, че благодарение на нейната активна дейност е запазен Институтът по лозарство и винарство в града. "Цачева получи признанието на ректора на МУ в Плевен за проявената съпричастност и съдействие за разкриване на факултет по Фармация, пилотния випуск на който тя лично приветства в Плевен. И това е само една малка част от направеното от нея. Госпожа Цачева е човекът от Плевен. Тя е единствената достойна кандидатура за президент на Република България и заслужава да бъде подкрепена от всички", категорична бе Данова.