Народният представител Пламен Тачев се срещна с жители на община Никопол

Кметът на Никопол д-р Валерий Желязков направи отчет за дейността си през изминалата една година от управлението му

Народният представител от ГЕРБ инж. Пламен Тачев, заедно с общинския съветник от ГЕРБ – Плевен Дарин Ангелов присъстваха на събрание на общинската структура на ГЕРБ в град Никопол. Причините, поради които се провежда събранието са две – втори тур на Президентските избори в Република България и дарение, което се състои от строителни материали, които са крайно необходими за възстановяване и укрепване на улица „Родопи“  в квартал Руски паметник на града.

Д-р Валерий Желязков благодари на инж. Пламен Тачев от името на живеещите на тази улица за навременната подкрепа, благодарение на която те ще се чувстват по-спокойни. В непосредствени и неформални разговори с членове и общински съветници от ГЕРБ – Никопол народният представител инж. Пламен Тачев и общинският съветник Дарин Ангелов потърсиха подкрепа на втори тур за г-жа Цецка Цачева като кандидат за Президент на България.

По-късно вечерта народният представител инж. Пламен Тачев и общинският съветник Дарин Ангелов присъстваха на събрание в едно от най-големите села на Община Никопол – село Муселиево. На събранието кметът на Община Никопол д-р Валерий Желязков направи отчет за дейността си през изминалата една година от управлението му. Коментираха се и бъдещи действия, които значително биха подобрили живота на хората в селото, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.