Нешка Робева обещава много смях и забавление на плевенчани

Плевен Лайф

17-11-2016, 15:09

Снимка:

Нова тв, кадър

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Това е моят бенефис, след който аз се отказвам от тази дейност", разказа тя

Kaкто вече информирахме, великолепната Нешка Робева ще зарадва плевенчани със своя най-нов танцов спектакъл! На 13 декември в ДКТ "Иван Радоев" трупа "National art" и Държавна опера - Русе ще представят "Търси се Фигаро - последната грешка на Нешка". Плевен е част от националното турне, организирано от "Монте Мюзик".

"Това е моят бенефис, след който аз се отказвам от тази дейност. Съвместно с Русенската опера - един много шантав проект измислихме с Найден Тодоров, да съчетаем опера с фолклор. И се надяваме, че с много намигания вътре, с много смях - търси се Фигаро, търсят го, търсят го...  Много весел спектакъл. Има едни малки непретенциозни послания, който иска да ги разбира, който иска пък да се смее", разказа Нешка Робева в ефира на Нова тв.

Концепцията на новото шоу включва характерните фолклорни елементи, но и използването на елементи от класическите музика и балет. Връзката между фолклора и класиката ще направи главният герой Фигаро – съдържател на ресторант, който успява да забърка голяма каша, като прави едновременно две сватби в ресторанта си, а сватбарите са с коренно различни музикални вкусове. Дали Фигаро ще се справи със сложната и в същото време комична ситуация, ще разберем на 13 декември, когато спектатълът ще бъде представен в плевенския театър.

Цените на билетите са по 10, 15, 20, и 25 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и от касата на театъра.