Бойко Цветков: Целта ни е победа, нямаме право на грешка

Паузата в шампионата не помогна за разрешаването на станалите вече хронични кадрови проблеми

Утре, 19 ноември, Спартак (Плевен) е домакин на Левски (Карлово) в среща от 13-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 14:30 часа на стадион „Плевен“.

През изминалите дни в лагера на плевенския тим бе спокойно. Паузата в шампионата не помогна за разрешаването на станалите вече хронични кадрови проблеми, информира пресаташето Димитър Стефанов. Спортно-техническия щаб отново няма да може да разчита на централния защитник Цветелин Радев, полузащитниците Никола Мицански и Емил Петров, които продължават да лекуват контузии. Наказание от една среща пък изтърпява защитника Мартин Митов.

"Целта ни е победа. Нямаме право на грешка. Илюзия е, ако някой си мисли, че двубоя ще е лесен. Да подценим противника? Ще бъде глупост, защото до момента не сме показали кой знае какво. Не познавам отбора на Левски. Ясно е, че се нуждаят от точки, а всеки такъв съперник играе винаги мобилизирано. Но нас не ни интересува какво става в противниковия отбор. Важното ние да покажем възможностите си“, коментира треньорът на Спартак – Бойко Цветков.