Решетки за бияч на 24-годишна плевенчанка, отказала му фелацио

Жената получила множество травматични увреждания – прорезни рани в областта на лицето и счупване на левия крак

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът взе постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо  Милен Г., на 27 г., привлечен като обвиняем по досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда.

Трима нанесоха побой на 24-годишна плевенчанка

На 12 ноември 2016 г., около 1,30 часа, в нощно заведение в гр. Стара Загора, Милен Г. се запознал с 24-годишна плевенчанка. Около 6 часа сутринта той и двама негови приятели предложили на жената да я откарат до дома й. Тя се съгласила и се качила в автомобила на обвиняемия, управляван от негов приятел. Вместо в дома й, пострадалата била откарана на безлюдно място в парк "Митрополит Методи Кусев", където Милен Г. поискал да му направи фелацио. Момичето отказало категорично, което го ядосало. Той насила я извадил от паркирания автомобил и й нанесъл побой, вследствие на който жената получила множество травматични увреждания – прорезни рани в областта на лицето и счупване на левия крак. Обвиняемият и приятелите му изоставили пострадалата в безпомощно състояние и избягали от местопрестъплението. По-късно пострадалата успяла да се придвижи до пътя, водещ до МБАЛ “Тракия“, където била намерена от екип на автомобил за Спешна помощ. Плевенчанката била транспортирана в болничното заведение в тежко състояние.

В хода на разследването под ръководството на Районна прокуратура – Стара Загора се установява, че Милен Г. е извършил престъпното деяние. Същият не е криминално проявен и до момента не е осъждан. Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Милен Г. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо него мярка за неотклонение “задържане под стража” може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"