Роксана: Трябва да се научим и да печелим, и да губим

Звездата от Кнежа стяга сватба на 27 юли, догодина.

Специален гост в новия брой на предаването “Звездно” по тв "Планета" бе Роксана, а поводът е пет години като изпълнител на “Пайнер”. За тези години тя успя да се докаже като име, заслужаващо вниманието на публиката и изпълнител, чието желание да се развива и усъвършенства не спира. Многобройни са хитовете й, а паралелно с тях тя успява да реализира и много инициативи, разкриващи социалната й ангажираност и голямото й сърце.

“Много съм щастлива. Не знам как минаха тези пет години толкова бързо. Спомням си деня, в който отидох за първи път в “Пайнер” в Димитровград и тръгвайки си от там, бях супер щастлива, че вече съм част от голямото семейство. Пет години, в които има и добро, и лошо, и успех, и неуспех. Пет години, в които много съм се смяла, много съм била щастлива, много съм плакала. Едни незабравими пет години и се надявам от тук нататък да продължавамe да работим по същия начин...”, споделя Роксана.

На въпроса на водещата Петя Костуркова кой е най-хубавия момент в нейната професионална кариера до този момент, Роксана признава, че това е един от големите концерти за рождения ден на “Планета”. Тогава за първи път пее пред такава огромна аудитория.

“Емоцията да се появя пред 6000 души беше невероятна. От вълнение, не бях спала предната нощ. След това дойде наградата за “Прогресиращ изпълнител”. В хубавите моменти нареждам и хитовете, които съм правила през тези пет години. Имала съм и много разочарования, но в този живот трябва да се научим и да печелим, и да губим.”

За нейната най-емблематична песен певицата без да се замисли отговаря, че личната й карта е “За всеки има ангел”, балада, написана по действителен случай. Лирична песен ще бъде и нейния нов проект, който предстои да бъде заснет. Вече е готов и интересния сюжет, по който ще бъде реализирано видеото.

За любимия си мъж, Александър, Роксана не пести суперлативи.

“Той ме прави много щастлива, защото живеем на чисто, без лъжи. Няма и половин тайна между нас и затова съм спокойна. Когато човек работи с душа и сърце и не мисли за нищо друго, освен за работата си, нещата му се получават. Вярвам, че моята кариерата трябва да бъде на първо място, каквото и да се случва в живота ми... Сватба ще има на 27 юли, догодина.”

За емоциите около предстоящия концерт “15 години телевизия Планета” Роксана казва, че за нея това ще е още една невероятна емоция, защото обожава да пее на живо с оркестър. Не си представя в живота да бъде друга, освен певица и е щастлива, че прави това, което най-много обича.