Спартак с проблеми преди мача с Оборище

Много ще е трудно, защото имаме проблеми във всички линии на състава, сподели Бойко Цветков

Утре, 26 ноември, Спартак (Плевен) гостува на Оборище (Панагюрище) в среща от 14-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 14:30 часа на стадион „Орчо Войвода“.

През изминалите дни в лагера на плевенския тим бе спокойно, информира пресаташето Димитър Стефанов. Спортно-техническия щаб обаче пак ще търси решение на допълнителни задания. Този път трябва да намери заместник на капитана Тихомир Тодоров, който е наказан и пропуска мача. Друг подобен проблем е свързан с нападателя Стефан Веселинов Христов, който се възстановява от травма с инжекции. За пореден път извън състава остават централния защитник Цветелин Радев, полузащитниците Никола Мицански и Емил Петров, които продължават да лекуват контузии. Добрата новина е завръщането в тима на защитника Мартин Митов, чиято санкция изтече.

"Ще се опитаме да наложим нашата игра. Много ще е трудно, защото имаме проблеми във всички линии на състава. Освен това съперника се намира в подем и ще търси начин да продължи серията си от успешни мачове. Води го опитен треньор, който успя да възроди футболистите си. Не сме се предали и дано успеем да се противопоставим успешно“, коментира треньора на Спартак – Бойко Цветков.