Цветомир Паунов:Популизмът води до управления, обречени на провал

Пред младежкия форум в Разград

Днес виждаме една променена,  европейска България. Днес партия ГЕРБ става на 10 години и Ви благодаря за работата през изминалата кампания и за ежедневната ви активност, с която популяризирате политиките на ГЕРБ.
С тези думи се обърна към младежите от ГЕРБ в Разград административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов.
"Въпреки променената политическа среда в България и в света, младите сте тези, които ще продължите промените в следващите 10 години. Ще бъдете двигател на всички прогресивни процеси в страната ни", каза Паунов.
Според административния секретар на ГЕРБ партията ще заложи на коренно различна предизборна стратегия за предстоящата кампания. "Упрекват ни, че не водим агресивна кампания, но самите ние в партия ГЕРБ не сме такива хора. Кампанията ни няма да бъде базирана на популизма, каквото поведение наблюдаваме днес от другите партии", каза Паунов.
Цветомир Паунов подчерта, че ГЕРБ няма да води в никакъв случай негативна и черна кампания, нито кампания, основана на популизма.
"Смятам, че подобен вид кампания води до управления, обречени на провал, тъй като въздушните послания и обещания не могат да бъдат изпълнени.
ГЕРБ ще продължи да води открита кампания. Кампания на истинността, кампания на реалността", каза той.