Плевенчани са регистрирали около 2 милиона касови бележки в лотарията на НАП

Над 5 хиляди плевенчани ще имат шанс в тегленето на голямата награда на 11 декември

Остава един ден, в който участниците в Лотарията на НАП могат да регистрират касови бележки и да се състезават за голямата награда – чисто нов лек автомобил. Големият късметлия ще бъде изтеглен на 11 декември в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов". За последните 48 часа са регистрирани над половин милион бележки. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта www.kasovbon.bg до 16,59 ч. на 9 декември 2016 г.

Над 5 хиляди граждани на област Плевен са сред най-активните участници в Лотарията и разбира се регистрираните от тях около 2 милиона касови бележки ще участват в тегленето на голямата награда. От началото на инициативата – 16 ноември 2015 г., за участие общо за страната са регистрирани 50 милиона касови бележки на обща стойност 650 милиона лева. До момента данъчните са раздали 51 смарт телефона, пет от които на късметлии в Плевен в седмичните тегления.

От НАП отчитат, че интересът към Лотарията е постоянен, като за участие в седмичните игри се регистрират по около 1,5 милиона касови бележки, а за месечните – се състезават средно по 4,5 милиона. В последните дни преди тегленето на автомобила, интересът рязко се засилва, отчитат от НАП.

В Лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията www.kasovbon.bg